2020 EURÓPA-BAJNOKSÁG


ÚT A DOLOMITOKBA

A legjobb versenyzők az olaszországi Alleghe-Civetta-ban mérettetnek meg a 2019-es Spartan Európa-bajnokságon. A Dolomitokban, hegyek, erdők, folyók és tavak között Alleghe igazi próbára teszi a Spartan Elit és Age Group kategóriás versenyzőit, akik a 2019-es Európa-bajnoki cím megszerzéséért szállnak versenybe. Az autentikus hegyi falu tökéletes terület komoly tereppel. Készüljetek függőleges lejtőkre, hideg folyókra és nagy szintemelkedésre!

Akár Elit versenyző vagy, akár ez az első futamod, ez egy olyan esemény, amit nem szabad kihagyni! Míg az Elit és Age Group bajnokság Beast futamain kizárólag a kvalifikált versenyzők vehetnek részt, bárki regisztrálhat a hétvége folyamán megrendezésre kerülő Open Beast, Open Super, vagy az Elit/ AgeGroup/ Open kategóriás Sprint futamokra.

MEGJEGYZÉS: a regisztrációt 2019. január 15-én nyitják meg az Elit és Age Group futamok résztvevői számára, amennyiben már rendelkezel kvalifikációval, a minősítő e-mailt eddig az időpontig megküldik számodra.


SZEREZD MEG A HELYED A BAJNOKSÁGRA

A kvalifikáció a 2019-es EB-re az összes európai, 2018. szeptember 30. és 2019. június 23. között megrendezésre kerülő Spartan versenyen megszerezhető az Elit és az Age Group kategóriában indulók számára.

ELIT KVALIFIKÁCIÓ:  versenyenként a top 10 Elit férfi és top Elit 10 női versenyző (nincs roll down) meghívó e-mailt kap egy kóddal és információval arról, hogyan regisztrálhat az Elit bajnoki futamra.

AGE GROUP KVALIFIKÁCIÓ: versenyenként az Age Group kategóriában minden korcsoportban a top 10 férfi és top 10 női versenyző (nincs roll down) meghívó e-mailt kap egy kóddal és információval arról, hogyan regisztrálhat az Age Group bajnoki futamra.

VERSENYEZZ A DICSŐSÉGÉRT

Több, mint a bajnoki cím! Az Elit és a Age Group versenyzők több pénzt és díjat nyerhetnek, mint eddig valaha!

További információért tekintsd meg az EB gyakran ismételt kérdések oldalát (angol nyelvű).