Trifecta klub 2019

Spartan Trifecta

Minden versenyzőnk, aki egy naptári éven belül teljesít egy Spartan Sprint, Super és Beast távot bárhol a világon, automatikusan a Spartan Trifecta Klub tagja lesz. Az első Trifecta érem a versenyeken megszerzett mágneses 1/3 érem szeletekből áll össze.

SPARTAN MULTI TRIFECTA (többszörös Trifecta)

Mi az a Spartan Multi Trifecta Medál?
A Spartan Multi Trifecta éremsorozatot a versenyző teljesítménye alapozza meg. A dupla Trifecta éremhez teljesíteni kell 2 Sprintet, 2 Supert és 2 Beastet egy naptári éven belül a világ bármely pontján. A tripla Trifectához mindegyik fenti versenyt 3x kell teljesíteni, és így tovább.  A kétszeres és háromszoros Trifectához (kizárólag ezekhez) az alábbi kis csomag jár, amely tartalmaz egy Multi Trifecta érmet, egy felvarrót és egy delta ikont. Ezzel szeretnénk ösztönözni versenyzőinket, hogy ne álljanak meg a szimpla Trifectánál! 🙂

Négyszeres Multi Trifectától egy speciális érem jár (itt már nincs csomag), amely a Multi Trifecták számával arányban egyre nagyobb méretű.

Hogyan igényelhetem a Multi Trifecta medált?
Amennyiben a versenyző teljesíti a megfelelő számú és típusú versenyt, nem kell mást tennie, mint elküldeni igénylését legkésőbb 21 nappal az adott verseny előtt, amikor az érmet át szeretné venni. Nagyon fontos, hogy az összes információ helyesen legyen megadva, mert minden adatot ellenőrzünk! Értelemszerűen az utolsó, még nem teljesített versenynél csak a regisztrációs ID számot kell küldeni, mivel a rajtszámot a küldés időpontjában még nem lehet tudni.

Utasítások: a versenyzőnek ki kell töltenie a Multi Trifecta igénylő űrlapot,  amely a kitöltést követően beérkezik hozzánk. Miután megkapjuk a kitöltött formanyomtatványt – és amennyiben minden küldési adat helyes – hozzáadjuk a versenyzőt az adott eseményre vonatkozó többszörös Trifectázók listájához. A Multi Trifecta lista az adott verseny oldalán, a fontos dokumentumok között elérhető (ahol az Versenyzői Kézikönyv, a Felelősségi nyilatkozat és a start lista is letölthető).

Honnan tudom, hogy az igénylésemet jóváhagyták?
Regisztrációs személyzetünk ellenőrzi a Multi Trifecta igényléssel kapcsolatos összes adatot, és ha minden helyes, akkor a versenyző felkerül a Multi Trifecta listára, amelyet rendszeresen frissítünk.

FIGYELEM! Ez a jelentkezési metódus régiónként változhat, tehát ez eljárás a Közép-európai Spartan (CEU) országaiban (HU, SK, CZ, PL, RO) érvényes! Ha más országokban a helyi szervezőknél kell a jelentkezés menetéről érdeklődni.

Hol kapom meg a medált?
Az érmet az utolsó versenyen, a célba érésnél kapja meg a versenyző. A start csomagban található egy extra karszalag Multi Trifecta felirattal, ezt a többi karszalaggal együtt viselni kell a versenyen. Amennyiben nincs a start csomagban ilyen karszalag, azt a regisztrációs sátorban kell jelezni!

Jogosult vagyok az éremre, de nem vagyok rajta a listán
Amennyiben jogosult a versenyző az éremre, de nem szerepel a listán, a trifecta@spartanrace.sk e-mail címen vegye fel a kapcsolatot velünk (angol nyelven) és ellenőrizzük az adatokat. Ha minden helyes, a versenyző felkerül a listára.

Mi történik, ha kevesebb, mint 21 nappal a verseny előtt küldöm el a Multi Trifecta igényét?
Ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a versenyző a célban megkapja az érmét, illetve ilyen kivételes esetben fenntartjuk a jogot, hogy utólag postázzuk a medált.

Mi történik, ha elveszítem a karszalagot a verseny alatt?
A Finishben az időmérő cégnek kell jelezni a problémát. Ők ellenőrzik, és ha minden rendben, a versenyző megkapja az érmet. Utólag nem postázunk érmet, így mindenkit arra kérünk, hogy még a helyszínen vegyék fel velünk a kapcsolatot!

Mi történik, ha jogosult vagyok a Multi Trifecta éremre, de nem küldtem el igénylésemet a verseny előtt?
Ha a versenyző nem küldi el nekünk a szükséges adatokat, akkor nem kap érmet – a medált utólag nem postázzuk.

Része a Spartan Ultra a Trifectának?
Igen.

Része a Spartan Ultra a Regionális Trifectának?
Igen.

A Spartan Winter Sprint része a Trifectának?
Igen.

A Spartan Jótékonysági Sprint része a Trifectának?
Nem.

Ha ugyanazt a versenyt többször teljesítem egymás után, az többször beleszámít a Trifectába?
Amennyiben egy versenyző egy adott versenyen többször egymás után is elindul (tehát pl. kétszer teljesíti egymás után a Kazincbarcika Sprintet), ez akkor is csak 1-szer számít bele a Multi Trifectába!

EXTREME ENDURANCE TRIFECTA
Az Endurance Trifecta 2018-tól nem számít bele a normál Trifectába.

TRIFECTA HÉTVÉGE
Mi az a Trifecta Weekend érem és hogyan kaphatom meg?

Minden versenyző, aki teljesíti bármelyik  Trifecta Hétvégét, kap egy bónusz Trifecta Weekend érmet is.

Nagyon fontos a CEU régión belül (CZ, HU, PL, RO, SK), hogy a versenyző mindhárom versenyre ugyanazzal a profillal legyen regisztrálva, ellenkező esetben a rendszer nem képes összekötni a regisztrációkat.

A Trifecta Weekend lista az adott verseny oldalán, a fontos dokumentumok között elérhető (ahol az Versenyzői Kézikönyv, a Felelősségi nyilatkozat és a start lista is letölthető). Hazánkban első alkalommal az Eplény Trifecta Hétvége keretében lehetett megszerezni az Eplény Trifecta Weekend medált 2019-ben.

REGIONÁLIS TRIFECTA
Mi az a Regionális Trifecta?

Versenyzőinknek 2019-ben is lehetősége van megszerezni egy “bónusz” Trifecta felvarrót a Spartan Közép-európai régió országaiban: amennyiben a versenyző egy naptári éven belül a régiónk egy adott országában teljesít egy Sprintet, egy Supert és egy Beastet, ajándékba kapja az adott országhoz tartozó Regionális Trifecta felvarrót is – természetesen a többi “szokásos” éremmel együtt!

A Regionális Trifectázók listája az adott verseny oldalán, a fontos dokumentumok között elérhető (ahol az Versenyzői Kézikönyv, a Felelősségi nyilatkozat és a start lista is letölthető).

Versenyzőinknek lehetősége van a magyar Regionális Trifecta Felvarrót Kazincbarcikán megszerezni, ezért az esemény előtt néhány héttel felkerül a Regionális Trifecta kvalifikációs lista (a fontos dokumentumok között az oldal közepén), amelyet hetente frissítünk. Az esemény előtti utolsó héten a lista naponta frissül, amennyiben bármilyen változás történik. Ha a versenyző nem találja a nevét a listán, először ellenőrizze a profiljában, hogy helyesen szerepelnek-e az adatok a korábbi eseményeknél. Amennyiben nem talál hibát, a problémát a results@onlinesystem.cz e-mail címen (angol nyelven) kell jelezni a név, szül. idő és a 2019-as adott országon belül teljesített versenyek BIB számainak csatolásával. Ha minden adat rendben van, a versenyző felkerül a  listára.

Mely versenyek nem számítanak bele a Regionális Trifectába?
A Winter Sprintek és az Extreme Endurance események nem számítanak bele a Regionális Trifectába.

Jár-e a felvarró Trifecta Hétvége teljesítése esetén?
A felvarrót automatikusan minden versenyző megkapja, aki teljesíti a Trifecta Hétvégét.

További információ a Regionális Trifectáról ide kattintva elérhető!