Trifecta klub 2018

Spartan Trifecta


Minden Spartan, aki egy naptári éven belül teljesít egy Sprint, Super és Beast távot bárhol a világon, automatikusan a Spartan Trifecta Klub tagja lesz. Az első Trifecta érem a versenyeken megszerzett mágneses 1/3 érem szeletekből áll össze.

 

SPARTAN MULTI-TRIFECTA (többszörös Trifecta)

Mi az a Spartan Multi Trifecta Medál?
A Spartan Multi Trifecta éremsorozatot a versenyző teljesítménye alapozza meg. A dupla Trifecta éremhez teljesíteni kell 2 Sprintet, 2 Supert és 2 Beastet egy naptári éven belül a világ bármely pontján. A tripla Trifectához mindegyik fenti versenyt 3x kell teljesíteni, és így tovább.  A kétszeres és háromszoros Trifectához (kizárólag ezekhez) az alábbi kis csomag jár, amely tartalmaz egy Multi Trifecta érmet, plusz egy felvarrót és egy delta ikont. Ezzel szeretnénk ösztönözni versenyzőinket, hogy ne álljanak meg a szimpla Trifectánál! 🙂

Négyszeres Multi Trifectától – az eredetileg kommunikált Deltával ellentétben – az alábbi medált kapják versenyzőink; tehát 4x Multi Trifectától felfelé ez az érem jár, amely a Multi Trifecták számával arányban egyre nagyobb. Ez a világ minden országában egységes.

 

Hogyan igényelhetem a Multi Trifecta medált?
Amennyiben a versenyző teljesíti a megfelelő számú és típusú versenyt, nem kell mást tennie, mint elküldeni igénylését legkésőbb 21 nappal az adott verseny előtt, amikor az érmet át szeretné venni. Nagyon fontos, hogy az összes információ helyesen legyen megadva, mert minden adatot ellenőrzünk! Értelemszerűen az utolsó, még nem teljesített versenynél csak a regisztrációs ID számot kell küldeni, mivel a rajtszámot abban az időpontban még nem lehet tudni.

Utasítások: a versenyzőnek ki kell töltenie a Multi Trifecta igénylő űrlapot,  amely a kitöltést követően beérkezik hozzánk. Miután megkapjuk a kitöltött formanyomtatványt – és amennyiben minden küldési adat helyes – hozzáadjuk őt az adott versenyre vonatkozó többszörös Trifectázók listájához. A Multi Trifecta lista az adott verseny oldalán, a fontos dokumentumok között elérhető (ahol az Versenyzői Kézikönyv, a Felelősségi nyilatkozat és a BIB lista is letölthető).

 

Honnan tudom, hogy az igénylésemet jóváhagyták?
Regisztrációs személyzetünk ellenőrzi a Multi-trifecta igényléssel kapcsolatos összes adatot, és ha mindez helyes, akkor felkerülsz a Multi Trifecta listára. Ezt a listát rendszeresen frissítjük minden esemény honlapján, illetve ide kattintva is elérhető!

FIGYELEM! Ez a jelentkezési metódus régiónként változhat, tehát ez eljárás a Közép-európai Spartan Race (CEU) országaiban (HU, SK, CZ, PL, RO) érvényes! Ha más országokban szeretne a versenyző Multi Trifecta érmet átvenni, érdeklődjön a jelentkezés menetéről a helyi szervezőknél időben!

Hol kapom meg a medált?
Az érmet az utolsó versenyen, a célba érésnél kapja meg a versenyző. A start csomagban található egy extra karszalag Multi Trifectás szöveggel, ezt a többi karszalaggal együtt viselni kell a versenyen. Amennyiben nincs a start csomagban erre vonatkozó karszalag, azt a regisztrációs sátorban kell jelezni!

Jogosult vagyok az éremre, de nem vagyok rajta a listán
Amennyiben jogosult a versenyző az éremre, de nem szerepel a listán, a fenti e-mailben vegye fel a kapcsolatot velünk és ellenőrizzük az adatokat. Ha minden helyes, a versenyző felkerül a listára.

Mi történik, ha kevesebb, mint 21 nappal a verseny előtt küldöm el a Multi Trifecta igényét?
Ebben az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a versenyző a célban megkapja az érmét, illetve ilyenkor fenntartjuk a jogot, hogy utólag postázzuk a medált.

Mi történik, ha elveszítem a karszalagot a verseny alatt?
A Finishben az időmérő cégnek kell jelezni a problémát. Ők ellenőrzik, és ha minden rendben, megkapja a versenyző az érmet. Utólag nem postázunk semmit, így mindenkit arra kérünk, vegyék fel velünk a kapcsolatot a versenynapon a megadott helyszínen.

Mi történik, ha jogosult vagyok a Multi Trifecta éremre, de nem küldtem el igénylésemet a verseny előtt?
Ha a versenyző nem küldi el nekünk a szükséges adatokat, akkor nem kap érmet – a medált utólag sem postázzuk.

Része a Multi Trifectának a Spartan Ultra?
Igen, az Ultra beilleszthető mind a Multi, mind az Endurance Trifectába.

Része a Regionális Trifectának a Spartan Ultra?
Nem.

A Spartan Winter Sprint része a Trifectának?
Igen.

Beleszámít a Jótékonysági Sprint a Trifectába?
Nem.

Ha egy versenyt többször teljesítek egymás után, az többször beleszámít a Trifectába?
Amennyiben egy versenyző egy adott versenyen többször egymás után is elindul (tehát pl. kétszer teljesíti egymás után a Liberec Winter Sprintet), ez akkor is csak 1x számít bele a Multi Trifectába!

ENDURANCE TRIFECTA
Az Endurance Trifecta a 6 órás Hurricane Heat, a 12 órás Hurricane Heat és az Ultra kombinációja. Minden versenyző, aki ezeket az eseményeket 1 naptári éven belül teljesíti, össze tudja állítani az Endurance Trifectát az 1/3 szeletekből.

Beleszámít az Endurance Trifecta a Multi Trifectába?
Nem.

TRIFECTA HÉTVÉGE
Mi az a Trifecta Weekend érem és hogyan kaphatom meg?

Minden versenyző, aki teljesíti bármelyik  Trifecta Hétvégét, kapni fog egy bónusz Trifecta Weekend érmet is.

Nagyon fontos a CEU régión belül (CZ, HU, PO, RO, SK), hogy a versenyző mindhárom versenyre ugyanazzal a profillal legyen regisztrálva, ellenkező esetben a rendszer nem képes összekötni a regisztrációkat. A Trifecta Weekend lista az adott verseny oldalán, a fontos dokumentumok között elérhető (ahol az Versenyzői Kézikönyv, a Felelősségi nyilatkozat és a BIB lista is letölthető).

 

REGIONÁLIS TRIFECTA
Mi az a Regionális Trifecta?

2018-ben lehetőséged lesz megszerezni egy “bónusz” Trifecta felvarrót a Közép-európai régió országaiban – illetve a törölt Wroclaw Trifecta Hétvége miatt Csehországban, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában. Amennyiben egy naptári éven belül, a régiónk egy adott országán belül teljesítesz egy Sprintet, egy Super és egy Beastet, ajándékba kapod az adott országhoz tartozó Regionális Trifecta felvarrót is – természetesen a többi “szokásos” éremmel együtt! A Regionális Trifectázók listája az adott verseny oldalán, a fontos dokumentumok között elérhető (ahol az Versenyzői Kézikönyv, a Felelősségi nyilatkozat és a BIB lista is letölthető)

Mely versenyek nem számítanak bele a Regionális Trifectába?
A Winter Sprintek és az Endurance események (Hurricane Heatek és az Ultrák) nem számítanak bele a Regionális Trifetába. Tehát ezeken kívül minden országban az összes további Sprint, Super és Beast versenyek számítanak.

A Regionális Trifecta felvarrót automatikusan minden versenyző megkapja, aki teljesíti a Trifecta Hétvégét.

További információk a Regionális Trifectáról megtalálhatók ide kattintva!