CEU Regionális Trifecta 2019

Idén ismét elérhető a Regionális Trifecta felvarró

Mi az a Regionális Trifecta?
2019-ben is lehetőséged lesz megszerezni egy “bónusz” Trifectát a Közép-európai régióban, tehát az országok, ahol a Regionális Trifecta felvarró megszerezhető: Csehország, Magyarország, Lengyelország, Románia, és Szlovákia. Amennyiben egy naptári évben teljesítesz a fenti országok valamelyikén belül egy Sprintet, egy Supert és egy Beastet (Lengyelországban Ultrát), megkapod az országhoz tartozó Regionális Trifecta felvarrót – természetesen a többi “szokásos” éremmel együtt!

Nagyon fontos, hogy mindhárom versenyre ugyanazzal a profillal legyél beregisztrálva (a nevedet azonos módon kell írni, tehát figyelj a kereszt- és a vezetéknév sorrendjére, valamint az ékezetek használatára, ez minden esetben azonos legyen), ellenkező esetben a rendszer nem képes összekötni a regisztrációkat!

A Regionális Trifecta minden országban csak egyszer megszerezhető, tehát amennyiben pl. Mo-on 2 Sprintet, 2 Supert, 2 Beastet teljesítesz, akkor is csak egy alkalommal kaphatod meg!

Honnan tudhatom, hogy nekem is jár-e a Regionális Trifecta felvarró?
Jogosultság alatt azt értjük, hogy egy adott tagországban kettő versenyt már teljesítettél, és a harmadik versenyre érvényes regisztrációd van (pl. a magyar Regionális Trifecta esetében 1 db hazai Sprintet és 1 db Supert teljesítettél és 1 db hazai Beastre érvényes nevezésed van). A Regionális Trifecta listát mindig az adott verseny honlapján lehet megnézni, ahol a versenyző jogosult lesz a felvarró átvételére.

Versenyzőinknek lehetősége van a magyar Regionális Trifecta Felvarrót Kazincbarcikán megszerezni, ezért az esemény előtt néhány héttel felkerül a Regionális Trifecta kvalifikációs lista (a fontos dokumentumok között az oldal közepén), amelyet hetente frissítünk. Az esemény előtti utolsó héten a lista naponta frissül, amennyiben bármilyen változás történik. Ha a versenyző nem találja a nevét a listán, először ellenőrizze a profiljában, hogy helyesen szerepelnek-e az adatok a korábbi eseményeknél. Amennyiben nem talál hibát, a problémát a results@onlinesystem.cz e-mail címen (angol nyelven) kell jelezni a név, szül. idő és a 2019-as adott országon belül teljesített versenyek BIB számainak csatolásával. Ha minden adat rendben van, hozzáadunk a listához.

Hol kapom meg a felvarrót?
A felvarrót a célban kapod meg a 3. verseny teljesítését követően. A rajtcsomagban lesz egy extra karszalag, amelyet a csuklón kell viselni, így a személyzet tudni fogja, hogy jogosult vagy az elismerésre. Amennyiben a borítékban nem találod meg a karszalagot, kérd a regisztrációs manager segítségét!

Mi történik, ha elveszítem a verseny alatt a karszalagot?
Ebben az esetben keresd az időmérő társaságot a célsátorban, és amennyiben ők megerősítik a jogosultságodat, meg fogod kapni a felvarrót. Nem postázunk semmit utólag, a verseny ideje alatt van lehetőséged reklamálni.

Mely versenyek nem számítanak bele a Regionális Trifectába?
A Winter Sprintek és az Extreme Endurance események nem számítanak bele a Regionális Trifectába. Tehát ezeken kívül minden országban az összes további Sprint, Super és Beast (Ultra) versenyek számítanak.

Regionális Trifecta felvarró a Trifecta Hétvégéken
A Regionális Trifecta felvarrót automatikusan minden versenyző megkapja, aki teljesíti adott tagországunkban a Trifecta Hétvégét.