A SPARTAN EGY ÉLETMÓD

Joe DeSena, a világszínvonalú atléta által Vermont sziklás hegyei között létrehozott Spartan mára egy életmóddá vált!

Bátorság. Kitartás. Szenvedély. Egy Spartan nem puhány! A Spartan legyőzi az akadályokat! És igen, egy Spartan burpee-zik!

A Spartan Race egyszerre sport, közösség, életfilozófia, egy edzés- és táplálkozási program, amiket napi tippek, podcast, könyvek sora, gyerekprogramok, külön felszerelések, médiacsatorna, egy NBC sportprogram, egy digitális magazin, és végül, de nem utolsó sorban egy időre menő akadályverseny is a része!

A Reebok Spartan Race egy világszerte terjedő, innovatív akadályverseny. Már több, mint 130 versenyt tartunk évente. A három fő típus a megteendő távolságban, a leküzdendő akadályok számában és a kihívási színt alapján nehezedik. A három fő versenytípus nehézségi sorrendben a Spartan Sprint (5 K / 20+akadály), a Spartan Super(10 K / 25+akadály) és a Spartan Beast (21 K / 30+akadály). A távokat jellegzetes akadályok nehezítik: sár, szögesdrót, falak, tűz és kötelek, stb. Ha mind a három fő versenytípust legalább egyszer sikerrel teljesíted, akkor tagja leszel az elit TRIFECTA törzsünknek.

A repertoárunkban van gyerekverseny (800 m -4,5 km), a Special Spartans (testi és/vagy értelmi fogyatékosoknak), és tudunk ajánlani valamit azoknak is, akik már minden mást teljesítettek, ezek a Hurricane Heat (ami hasonlít egy katonai kiképzőtáborhoz) és az Ultra (50 K, 60+ akadály).

Spartan Race jelenleg a világ legjobb akadályversenye!