Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat


Adatvédelem és SZEMÉLYES ADATOK



  1. Az HSR Rendezvényszervezo Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. és 13. pontjával összhangban szerzi meg és kezeli a jegyvásárlók személyes adatait, ebbe értve a vásárló vezeték- és keresztnevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, születési dátumát. Az adatkezelés, mint jogviszony célja a jegytulajdonos és az egyes rendezvények közötti kapcsolat megállapítása a rendezvényre szóló jegyek értékesítése során, valamint az egyes rendezvények eseményeinek dokumentálása. A személyes adatok megadása önkéntes jellegű.
  2. A jegyvásárlással a jegy birtokosára száll a jegy tulajdonjoga, beleértve az is, hogy a 2011. évi CXII. törvény 5. pontjával összhangban a vásárló a jegyvásárlás által hozzájárulását adja az ESR Enterprises számára a személyes adatai kezeléséhez a fenti célok tekintetében. A jegy tulajdonosát megilletik a 2011. évi CXII. törvény 13. pontjában fenntartott jogok a személyes adatok kezelésének tekintetében.
  3. Az HSR Rendezvényszervezo Kft. elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, összhangban a 2011. évi CXII. törvény 7. pontjával, mely szerint a személyes adatokat védeni kell a véletlenszerű nyilvánosságra hozatal, a jogellenes kártétel és megsemmisülés, a véletlenszerű adatvesztés, megváltoztatás, jogosulatlan hozzáférés és hozzáférhetővé tétel valamint bármely más elfogadhatatlan adatkezelési forma ellen.
  4. Az HSR Rendezvényszervezo Kft. továbbá elkötelezett a 2011. évi CXII. törvény 5. pontjával összhangban a megszerzett személyes adatok védett kezelése mellett.

A jegy tulajdonosa a valamely rendezvényre szóló jegy megvásárlása által elfogadja az HSR Rendezvényszervezo Kft. által előírtakat. (www.spartanrace.hu)

Adatvédelem és SZEMÉLYES ADATOK

  1. Az HSR Rendezvényszervezo Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. és 13. pontjával összhangban szerzi meg és kezeli a jegyvásárlók személyes adatait, ebbe értve a vásárló vezeték- és keresztnevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, születési dátumát. Az adatkezelés, mint jogviszony célja a jegytulajdonos és az egyes rendezvények közötti kapcsolat megállapítása a rendezvényre szóló jegyek értékesítése során, valamint az egyes rendezvények eseményeinek dokumentálása. A személyes adatok megadása önkéntes jellegű.
  2. A jegyvásárlással a jegy birtokosára száll a jegy tulajdonjoga, beleértve az is, hogy a 2011. évi CXII. törvény 5. pontjával összhangban a vásárló a jegyvásárlás által hozzájárulását adja az ESR Enterprises számára a személyes adatai kezeléséhez a fenti célok tekintetében. A jegy tulajdonosát megilletik a 2011. évi CXII. törvény 13. pontjában fenntartott jogok a személyes adatok kezelésének tekintetében.
  3. Az HSR Rendezvényszervezo Kft. elkötelezett a személyes adatok védelme iránt, összhangban a 2011. évi CXII. törvény 7. pontjával, mely szerint a személyes adatokat védeni kell a véletlenszerű nyilvánosságra hozatal, a jogellenes kártétel és megsemmisülés, a véletlenszerű adatvesztés, megváltoztatás, jogosulatlan hozzáférés és hozzáférhetővé tétel valamint bármely más elfogadhatatlan adatkezelési forma ellen.
  4. Az HSR Rendezvényszervezo Kft. továbbá elkötelezett a 2011. évi CXII. törvény 5. pontjával összhangban a megszerzett személyes adatok védett kezelése mellett.
A jegy tulajdonosa a valamely rendezvényre szóló jegy megvásárlása által elfogadja az HSR Rendezvényszervezo Kft. által előírtakat. (www.spartanrace.hu)
!<-- secondaryContent --> !